Overzettreden

Overzettreden zijn de oplossing om uw trap een vernieuwde look te geven. Een vaste trap gaat in de basis ontzettend lang mee, maar het is eveneens geen geheim dat een trap ontzettend veel te verduren heeft. Dagelijks wordt de trap gebruikt. Dit kan betekenen dat er sommige onderdelen aan vervanging toe zijn, zoals de traptreden. Onze overzettreden in verschillende kleuren en vormen zijn daar de ideale oplossing voor.

Uw trap renoveren

Iedereen heeft zijn eigen smaak. De een wil liever zijn trap schuren en schilderen om een nieuw look te vergaren, maar dat kost toch enigszins tijd en moeite. Onze overzettreden zijn eenvoudig te plaatsen en te monteren, waardoor uw trap in 1 keer een vernieuwde look krijgt.

Want onze overzettreden plaatst u heel eenvoudig over de bestaande traptreden heen. Hierdoor vallen alle onvolkomenheden in 1 keer weg. Uw trap renoveren hoeft niet zwaar en moeilijk te zijn. Indien gewenst plaatsen wij onze overzettreden ook op uw trap d.m.v. vakmensen.

Bij ons kunt u eveneens overzettreden met of zonder antislip strips bestellen. Volledig op maat en wens aan te passen.

Houten overzettreden

Vandaag de dag zijn houten overzettreden erg geliefd. Vandaar dat wij ook een ruim assortiment hebben. Kiest u voor samengesteld hout of massief hout? Dan hebben wij het nog niet over de kleur gehad. Gaat u voor een lichte- of donkere kleur? Wij onderscheiden ons huidige assortiment in 5 categorieën, namelijk beuken-, eiken-, essen-, iroko- en mahoniehouten overzettreden. Het grootste gros van onze overzettreden bestaat uit eikenhout. Dat komt omdat eiken erg geliefd is. Dat is niet het enige. Wij kunnen elk type houtsoort realiseren in overzettreden. Hierdoor kunnen wij uw wens verwezenlijken.

Overzettreden bij Benelux Woodproducts

Wij zijn al jaren specialist in houten overzettreden. Niks is ons daarin te gek. Gemakkelijk en energiebesparend de trap renoveren doet u bij en met Benelux Woodproducts. Gaat u uw trap zelf renoveren of laat u onze specialisten ernaar kijken? Die keuze is geheel aan u.

Wilt u de kleur van de overzettreden kunnen aanpassen? Dan hebben we daar de gerelateerde accessoires voor in huis. Wilt u graag een offerte opvragen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!