Houten panelen

Bij Benelux Woodproducts kunt u kiezen voor houten panelen van kwalitatief en het beste hout. Wij hebben keuze uit verschillende houtsoorten, hout diktes en afmetingen. Wij kunnen het uit voorraad leveren, waardoor wij razendsnel houten panelen kunnen leveren.

Hoogstaande kwaliteit van houten panelen

Onze houten panelen worden gerealiseerd door kwalitatief uitmuntend hout. Wij werken uitsluitend met de beste houtsoorten van de wereld. Dat is ook de reden dat ons familiebedrijf al tientallen jaren bestaat. Wij staan voor kwaliteit en service met een glimlach. Deze 2 kernwaarden zijn diep verankert in ons DNA. Kwalitatieve houten panelen rijkt verder dan alleen goed hout. Aandacht en liefde naar het product toe zorgt ervoor dat het product een lang leven leidt.

Waar wij voor staan

Benelux Woodproducts is een gevestigde naam in de sector en dat hebben wij kunnen realiseren door onze kernwaardes m.b.t. houten panelen. Wij hebben duurzaamheid hoog in ons vaandel staan. Wat willen wij daarmee zeggen? Wij produceren houten panelen op maat, hierdoor is er bijna geen afval. Doordat er minder afval produceert is dat goed voor het milieu. Zo zijn wij continu bezig met het investeren in duurzaamheid. Door dit te delen weet u zeker dat uw houten panelen van hoogstaande kwaliteit zijn.

Waar kunnen houten panelen voor gebruikt worden?

Vanuit de praktijk horen wij de vraag vrij vaak, echter zijn er meerdere antwoorden goed. Onze houten panelen kunt u gebruiken zover uw creativiteit rijkt. Maar om u toch te sturen worden onze houten panelen veel voor tafels, meubels en of buiten gebruikt. Zoals u kunt lezen zijn onze houten panelen vaak onderdeel van robuuste items, zoals tafels. Dat komt doordat de houten panelen ontzettend stevig zijn en netjes worden afgewerkt.

Houten panelen bij Benelux Woodproducts

U heeft mogen lezen wat onze kernwaardes zijn omtrent onze houten panelen. Onze panelen zijn grotendeels te onderscheiden in 4 verschillende houtsoorten, namelijk rubberwood, notenhout, Iroko hout en eiken. Echter leveren wij maatwerk en kunnen wij in overleg met u veel realiseren. Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van advies op maat!