Een greep uit onze collectie Leuninghouders.

Bekijk het volledige assortiment en bestel uw LEUNINGHOUDERS direct online op onze WEBSHOP.

Trapleuning houder

De trapleuning houder krijgt vaak te weinig aandacht en wordt gemakkelijk over het hoofd gezien. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de trapleuning houder in de meeste gevallen mooi combineert met de trapleuning, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. Wanneer een trapleuning rust op houders die totaal niet bij het geheel passen, dan zouden het juist de houders zijn die opvallen. Precies dit geeft aan hoe belangrijk het is dat de houder goed past bij de sfeer van de trap en de bijbehorende trapleuning. Bij Benelux Woodproducts kunt u altijd mooie trapleuning houders naar wens bestellen, van hoge kwaliteit.

Diverse materialen van de trapleuning houder

De trapleuning houder kan worden gemaakt van diverse materialen. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat het materiaal sterk is. De steunen zijn immers niet alleen bedoeld om de trapleuning op te laten rusten, maar moeten ook sterk genoeg zijn om steundruk aan te kunnen. In ons assortiment vindt u trapleuning houders van verschillende krachtige, hoogwaardige en duurzame materialen, zoals:

  • Aluminium leuningsteunen
  • Leuningsteunen van edelstaal
  • RVS leuningsteunen

Houders die passen bij uw persoonlijke smaak

Het is op de eerste plaats natuurlijk altijd belangrijk dat trapleuning houders goed passen bij het design van de trapleuning. Traditioneel zijn trapleuningen rond, maar steeds vaker zien we ook trapleuningen in andere vormen, zoals vierkant. Het is belangrijk dat de trapleuning houder goed past bij de vormgeving van de trapleuning. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de trapleuninghouders passen bij de kleur van de trapleuning en bij uw persoonlijke smaak.

In ons assortiment zijn diverse mooie kleuren terug te vinden, waaronder wit, zwart, zilver en goud. Hierdoor is er altijd een kleur te vinden die u aanspreekt en die mooi aansluit bij de trap en de trapleuning. Daarnaast zijn de leuningsteunen uiteraard ook beschikbaar in meerdere designs, van klassiek tot modern.

 

De ideale trapleuning houder eenvoudig bestellen

Wij bieden u een mooi assortiment leuningsteunen voor alle soorten leuningen. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige, betrouwbare kwaliteit van elke trapleuning houder die u bij ons kunt bestellen. Laat u inspireren door ons veelzijdige assortiment. Heeft u de ideale leuningsteunen gevonden? Dan kunt u deze direct tegen een aantrekkelijke prijs bij ons bestellen.

Wilt u hoogwaardige trapleuning houders kopen, maar wilt u hierbij voorzien worden van meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.