Trapleuning hout

Op zoek naar een mooie trapleuning hout van kwaliteit? Bij Benelux Woodproducts bent u aan het juiste adres. Wij hebben een groot en divers assortiment om de look van uw trap compleet te maken. In ons aanbod bieden wij trapleuning hout aan in verschillende houtsoorten, designs en afmetingen. Zoals bijvoorbeeld een mahonie trapleuning op maat, waarbij u de keuze heeft uit een recht, dubbel of enkel gebogen rond en een 90 graden bocht model.

Voor welk type trapleuning hout u ook besluit te gaan, onze vakmensen vervaardigen het gekozen model in de gewenste afmeting voor u.

Veilig in gebruik

Hoewel een trapleuning hout geen vereiste is bij het plaatsen van een trap, maakt het het wel makkelijker om de trap op en af te gaan. Vooral voor kinderen en ouderen is het prettig als ze zich kunnen vasthouden aan de trapleuning hout om goed hun balans te houden.

Een trapleuning hout kunt u naast de natuurlijke houtkleur ook krijgen in wit, zwart of een RAL kleur naar keuze. Door voor een trapleuning in een andere kleur te kiezen creëert u een heel andere sfeer. Een zwarte trapleuning past perfect bij een strak, industrieel en modern interieur en een witte ronde trapleuning bij een Japanse en Scandinavische stijl.

Diverse trapleuning hout modellen

Het kan zijn dat uw huidige trapleuning aan vervanging toe is na jarenlang intensief gebruik of dat u gewoon op zoek bent naar een model die beter bij uw woonstijl aansluit. Wat de reden ook is om voor een nieuwe trapleuning hout te gaan, u wilt er een die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij beschikken over een scala aan soorten trapleuningen hout om van de trap een eye catcher te maken. Zo variëren ze niet alleen in houttype maar ook in het design. U kunt onder andere de volgende uitvoeringen bij ons bestellen:

  • Ronde trapleuning
  • Vierkante trapleuning
  • Rechthoekige trapleuning
  • Sleutelgat trapleuning
  • Ovale trapleuning
  • Klassieke trapleuning
  • Gebogen trapleuning

Bij ons vindt u alle geschikte onderdelen voor de trap

Gaat uw voorkeur niet uit naar een trapleuning hout? Geen probleem! Ons aanbod reikt verder dan trapleuningen alleen. Zo vindt u bij ons diverse onderdelen voor het renoveren en het maken van een trap zoals houten trap treden, stofdorpels, leuninghouders, houten panelen, overzettreden en trapspijlen. Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren.

Heeft u de trapleuning hout van uw keuze gevonden? Bestel dan snel uw favoriet. Wij streven naar een verzending binnen 2 tot 10 werkdagen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.