Traptreden hout

Bent u op zoek naar traptreden hout van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Benelux Woodproducts aan het juiste adres. Wij produceren traptreden hout in onze eigen fabriek sinds 1997, met zoveel jaren ervaring kunnen wij ons dé specialist in traptreden en leuningen noemen. Om een hoogwaardige kwaliteit te leveren werken wij met massief hout, er is geen sterker materiaal voor de traptreden dan dit. Massief hout bestaat volledig uit hout en doordat het makkelijk te buigen en bewerken is leent het zich perfect voor traptreden en meubels.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor onderdelen om een houten trap te bouwen of te renoveren. Van traptreden hout en maat-panelen tot aan houten leuningen en afwerklijsten, u vindt het allemaal bij ons.

Traptreden hout behandeld met olie of lak

Wist u dat wij de traptreden hout in onze eigen spuiterij kunnen behandelen met olie of lak? Wat hier het verschil tussen is leggen wij u graag uit. Een traptrede die met olie is behandeld zorgt ervoor dat het hout een luxe matte uitstraling krijgt. Houd er wel rekening mee dat na behandeling de kleur donkerder wordt.

Bent u meer op zoek naar traptreden hout met een strakke licht matte uitstraling? Dan raden wij u aan om de traptrede te behandelen met lak. Bovendien zorgt u hiermee dat de trap jarenlang onderhoudsvrij blijft en u dus langer kunt genieten van een mooie trap. Of u nu kiest voor een behandeling met olie of lak, traptreden hout passen vrijwel in elk interieur doordat het een warme uitstraling geeft en sfeer brengt in huis.

Bestel traptreden hout voordelig online

Heeft u interesse in onze traptreden hout? Maak dan een keuze uit ons assortiment en geef de gewenste afmetingen door. Heeft u uw bestelling geplaatst? Dan gaan onze specialisten zo gauw mogelijk voor u aan de slag. We streven ernaar om uw order binnen 4 weken te leveren. Bij ons worden er geen hoge verzendkosten in rekening gebracht maar heeft u altijd een vast laag tarief, in Nederland bedragen de kosten hiervoor €9,95 en België €16,95.

Mocht u de traptreden hout binnen een bepaald tijdsbestek nodig hebben, neem hiervoor dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ook dan staan onze medewerkers voor u klaar.